Spring til indhold

“Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i salonen og er sikker på at Afrodidde bliver din foretrukne salon.”

DIDDE LØNDAL NJAH

 

Jeg valgte i 2017 at åbne AfroDidde, – en beslutning som jeg aldrig kommer til at fortryde. Så selvom jeg kun var 19 år på det tidspunkt og stadig ikke færdig-udlært, så har det været den bedste beslutning nogensinde. Min læremester Anita Petersen var med hele vejen, indtil jeg blev udlært, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Anita valgte at lægge saksen på hylden i foråret 2020, og nyder nu sit otium.

Jeg er måske ikke helt, som folk er flest. Der er nogle boglige ting, jeg har svært ved. Heldigvis har jeg fundet mine helt egne metoder, når opgaverne skal løses. Jeg er nok det, der kaldes ”praktisk begavet”, og så er det jo nok meget heldigt, at jeg gerne ville være frisør. I november 2019 bestod jeg svendeprøven, – til trods for mine udfordringer, endda med ros.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i salonen og er sikker på at Afrodidde bliver din foretrukne salon. Her har vi nemlig tid til snak og hygge, hvilket er noget vi alle vægter højt.

Mød Afrodidde-holdet

DIDDE LØNDAL NJAH

frisør & indehaver

Jeg er stolt og meget glad og dybt taknemlig for at I skønne kunder fra dag 1, har valgt at støtte 100% op om min salon AfroDidde. Jeg valgte at starte salonen i juni 2017.

Min tidligere læremester Anita, som nu gået på pension, var en rigtig god og stabil støtte for mig under min læretid, -så god, at jeg nu selvfølgelig er helt tryg ved samtlige opgaver i salonen.
– efter svendeprøven var jeg lige på en hurtig tiltrængt afstikker i Østen med rygsæk.
Jeg bor meget tæt på salonen sammen med min kæreste Holger, der er kok på Hotel Viking.

Til dagligt er vi nu 3 i salonen, – og du kan læse mere om mine super dygtige ansatte herunder.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i salonen og er sikker på at AfroDidde bliver din foretrukne salon. Her har vi nemlig tid til snak og hygge, hvilket er noget vi alle vægter højt.

Line

frisør

Line er nyeste skud på AfroDidde-stammen og startede hos mig i november 2020. Line er en rigtig Sæby-pige, hun er bosat i byen med mand og de 2 dejligste børn. Mange af jer kender hende sikkert fra bybilledet, som pigen med flotteste krøller. Faktisk så synes jeg at hun matcher mit AfroDidde logo til punkt og prikke 😉 Line har altid arbejdet som frisør i Asaa, men har nu endelig valgt AfroDidde og Sæby. Samarbejdet med Line er fantastisk, – Line er vildt dygtig. Det er en fornøjelse at være i hendes selskab og hun er altid klar til at byde jer velkommen.

Emma

frisør

Emma er et meget velkendt ansigt i byen, hun har bare nærmest altid figureret i frisørverdenen. Hun har været selvstændig i rigtig mange år, mange husker selvfølgelig ”Den røde Salon” og ”Berg Hairstyler”. Hun blev ansat her hos mig i 2018 og hun er i salonen 1-2 dage om ugen. Jeg er rigtig, rigtig glad for Emma, – Emma er knalddygtig og så er hun altid klar på det nyeste indenfor hårmoden. Skal du have en tid hos Emma, så er det med at være hurtig ved tasterne/telefonen, for hun er en eftertragtet dame.