Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/afrodidde.dk/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 805

Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/afrodidde.dk/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 805

Anita Petersen

Anita kommer oprindeligt fra København, men er igennem årene blevet et meget kendt ansigt i Sæby.

Hun har været selvstændig i 10 år med Frisør A på havnen i Sæby. Der før var hun 14 år hos Team Rønnow. Og senest har hun været i Camilla F’s salon i midtbyen i 2 år. Så Anita har været i faget i rigtig mange år, - faktisk hele 43 år. Og hun har igennem tiden udlært ikke mindre end 13 elever.

Anita er med på alle de nyeste trends og så mestrer hun alle genrer indenfor klip, farve og permanent til alle aldre. Vi holder os løbende opdaterede med den nyeste mode og teknik gennem kurser.

Anita ser meget frem til at møde gamle som nye kunder i salonen, hvor vi altid er klar til en snak omkring dit hår, og vi har selvfølgelig altid kaffe på kanden.

Didde Løndal Njah

Jeg er stolt og meget, meget glad og dybt taknemlig for at Anita fra dag 1, har valgt at støtte 100% op om mit projekt om, at starte egen salon. Jeg har tidligere arbejdet sammen med Anita og det fungerede bare rigtig godt. Vi er nok det man kalder ”et rigtig godt match”.  Min drøm om egen salon var aldrig blevet til virkelighed uden Anita, for jeg havde aldrig turde springe ud i det, hvis hun havde takket nej.

Jeg startede på grundforløbet til frisør i 2015.  Når man starter på grundforløbet skal man, for at få lov til at gå videre, være så heldig at finde en elevplads hos en frisør. Der må jeg sige at jeg var heldig mere end 1 gang. Desværre er det bare sådan idag, at frisørerne kan ansætte elever helt ned til 3 måneder. Så det har været en turbulent tid, -ind og ud af forskellige saloner, hvor de fleste dage er gået med rengøring og oprydning –  Ingen sure miner herfra, men jeg kunne bare mærke at jeg savnede at ordne hår, snakke med kunderne og ligesom være en del af teamet i salonerne, - og ikke ”bare” en fejepige.

Så derfor tog jeg saksen i egen hånd og startede min egen salon, med Anita som min læremester (jeg kunne ikke få en bedre, end hende). Anita har haft  sit at se til, for hvis jeg selv skal sige det, så er jeg måske ikke helt, som folk er flest. Der er nogle boglige ting jeg har ret svært ved, men jeg har heldigvis fundet mine helt egne metoder, når opgaverne skal løses.  Jeg er nok det, der kaldes ”praktisk begavet”, og så er det jo nok meget heldigt, at jeg gerne ville være frisør.

I november 2019 bestod svendeprøven med ros, og kan derfor kalde mig frisørassistent istedet for elev. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i salonen og er sikker på at Afrodidde bliver din foretrukne salon. Her har vi nemlig tid til snak og hygge, hvilket er noget vi begge vægter højt.