Didde Løndal Njah

Jeg valgte i 2017 at åbne AfroDidde, - en beslutning som jeg aldrig kommer til at fortryde. Så selvom jeg kun var 19 år på det tidspunkt og stadig ikke færdig-udlært, så har det været den bedste beslutning nogensinde. Min læremester Anita Petersen var med hele vejen, indtil jeg blev udlært, hvilket jeg er meget taknemmelig for.  Anita valgte at lægge saksen på hylden i foråret 2020, og nyder nu sit otium.

Jeg er måske ikke helt, som folk er flest. Der er nogle boglige ting, jeg har svært ved. Heldigvis har jeg fundet mine helt egne metoder, når opgaverne skal løses. Jeg er nok det, der kaldes ”praktisk begavet”, og så er det jo nok meget heldigt, at jeg gerne ville være frisør.  I november 2019 bestod jeg svendeprøven, - til trods for mine udfordringer, endda med ros.

Siden er under opdatering, men meget snart kan du læse mere om mine skønne kollegaer, Emma Berg, Ida Danmark og Line Svendsen.

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig i salonen og er sikker på at Afrodidde bliver din foretrukne salon. Her har vi nemlig tid til snak og hygge, hvilket er noget vi alle vægter højt.